Print this page

Egyszobás, négyszemélyes őrségi szálláshely.

Egyszobás négyszemélyes vendéglakás, nagyon hangulatos, belül faborítású.

A Kond vendéglakás a Tas-Huba-Töhötöm vendégházzal található egy udvarban. Egyszobás, étkezőkonyhával, zuhanyzós fürdővel és külön wcvel felszerelt apartman.  Ehhez a szálláshoz kb. 50 m2-es pajtarész csatlakozik, ahol asztalok, székek, nyugágyak találhatóak, és kis lugasos terasz is várja a vendégeket.

Ez a kiadó szállásunk ideális két főnek. De alkalmas egy-két gyerekkel is a nyaralásra, akár hárommal is, ha a legkisebb még babaágyban alszik. A szállást egyben adjuk ki, tehát, ha két személy foglalja le, övé a teljes vendéglakás. Viszont a szállásnak van egy minimál napi ára, amit elkérünk érte akkor is, ha nincs kihasználva a kapacitása. 

A szálláson franciaágy található a szobában, és egy emeleteságy, de  szükség esetén babaágy is betehető. 

ferencz-porta-kond (1)
ferencz-porta-kond (4)
ferencz-porta-kond (6)
ferencz-porta-kond (8)
ferencz-porta-kond

A vendéglakás összkomfortos. Radiátoros központi fűtésű, ezért egész évben kiadó. A lakás felszereléséhez műholdas televízió és automata mosógép is tartozik. Az egész portán wifi van a telefonok, notebookok és vezetékes netcsatlakozó a laptopok részére.

A gyerekes családok számára a szállások berendezésének tartozéka bili, és wcszűkítő is. Igény esetén hálós babaágyat, etetőszéket, babakádat is készítünk be a lakásba. 

A vendégeknek ágyat húzunk, ágyneműt természetesen nem kell hozni, konyhába és a fürdőbe kéztörlőt teszünk be, de személyes törölközőt a vendégek szoktak hozni magukkal.

A konyhák teljesen felszereltek. Gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, filteres és hagyományos kávéfőző, kenyérpirító, található bennük, de van vágódeszka, palacsintasütő, hámozó, olló és fokhagymanyomó is. Arra törekedtünk, hogy nyaraláskor egy család, ha szükséges elláthassa magát.

A portán pingpong asztal, hinták, homokozó, csúszda, libikóka, trambulin, függőágyak, hintaágyak, kerti asztalok padokkal, csocsó, biliárd, lengőteke és egy gyerek fa játszóház babaétkezővel, babakonyhával, bababolttal várja a családos vendégeket. Tűzrakóhely, bogrács, tárcsa, grill is rendelkezésre áll igény szerint. Kerti főzéshez az alapanyagokról, és grillezés esetén faszénről szükséges a a vendégeknek gondoskodniuk, az eszközökön kívül tüzifát is biztosítunk számukra.

Tűzrakóhely, bogrács, tárcsa, grill is rendelkezésre áll igény szerint. Kerti főzéshez az alapanyagokról, és grillezés esetén faszénről szükséges a a vendégeknek gondoskodniuk, az eszközökön kívül tüzifát is biztosítunk számukra.

  

 

2020-as árak

 

1 - 3 főig:  17.000.-Ft / éj

További vendégek: 3900.-Ft / fő / éj

2 év alatti gyermek: 1900.-Ft / fő / éj 

 

 

 

A fenti árak NEM tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), amely a helyszínen fizetendő, és 18 év felett 150.-Ft/fő/éj, kivéve a nappali tagozatos felsőfokú tanulókat.  

Állat (a lakásban tartva, és kint felügyelve) 2200.- Ft/éjszaka.

Egyéjszakás felár: 1000.- Ft/fő.

Visszatérő vendégeinknek a fenti árakból ( a minimálárból is) 10% kedvezmény jár.

Ünnepek, rendezvények, hosszú hétvégék alkalmával több napot csomagárban adunk ki, ilyenkor rövidebb tartózkodás során is ezt az árat kell megfizetni.

A szállások az érkezés napján du. 3 órától foglalhatóak el, és távozáskor de. 11 óráig kell elhagyni a szállást.

 

A foglalás akkor érvényes egy nyaralásra, ha azt írásban visszaigazoltuk, és egy héten belül a kért foglaló összeg beérkezett, vagy szépkártyáról azt elindította a vendég. 

foglaló összege a Kondra 8000.- Ft/éj

Itt természetesen a szállásdíj fennmaradó részét fizetik a vendégek. 

A foglaló összegét lemondás esetén nem áll módunkban visszautalni, viszont egy késöbbi nyaralás esetén részben, vagy teljes egészében jóváírjuk, attól függően, hogy mennyi idővel a nyaralás megkezdése elött történt a lemondás. Amennyiben a nyaralásig még két hét hátra van, a teljes összeget lenyaralhatják nálunk egy késöbbi alkalommal. Ha a lemondás a nyaralást megelőzően két hét és egy hét között van, a foglaló felét, ha a nyaralás elött egy hét és 4 nap között történik, a 25 %-át tudjuk egy következő alkalommal beszámítani. Ha a nyaralást megelőző utolsó négy napban történik a lemondás, a foglaló elvész a vendég számára. 

 

 

Szép kártyát (Széchenyi pihenőkártyát) elfogadunk.

A portán POS terminál üzemel, így Szépkártyás, bankkártyás, ill. hitelkártyás fizetésre is van nálunk lehetőség.  

 

 

 

OTP Széchenyi Kártya
K&H Széchenyi Kártya
MKB Széchenyi Kártya
Mastercard
Maestro
VISA
American Express
Erzsébet utalvány

 

Ferencz Porta - Őrség

Ferencz Porta - Őrség